Avtryck

 

Månadens tema i Monthly Makers är avtryck. Egentligen har jag några andra idéer till temat men så imorse gav jag mig ut för att filma. Det är så vackert ute nu, snö, kallt, sol, det knarrar under fötterna och fåglarna tjattrar i buskarna. Då slog det mig att jag ju kunde tolka temat på ett helt annat sätt, avtryck, det är ju precis sådana här dagar som gör avtryck i mig. Lugna, vackra dagar och den lilla hackspetten som jag betraktade tills den försvann upp i en trädkrona. Naturen är så fantastiskt vacker.

Om jag inte kommer mig för att göra någon av mina andra idéer på temat avtryck så blir det här mitt bidrag. En liten film med sådant som gör avtryck i mig.

 

bird

Annonser

7 tankar om “Avtryck

 1. Få saker kan göra så stora avtryck på en som naturen kan och det känns så spännande att du gjort en video för att illustrera det! Så himmelens vackert och fint och musiken till (+fågelkvittret) är ju bara spot on!

  Gilla

  • Men åh tack så jättemycket! Och jag håller med, om man bara stannar upp och uppskattar de små saker som man annars går förbi varje dag så inser man att naturen är helt fantastisk. Det är få saker som gör mig så lugn som att vistas ute i naturen men det är lätt hänt att jag glömmer bort det i vardagen och storstadens brus…

   Gilla

 2. Ooojjj vad vackert. Så fint med en avtrycksfilm, och så underbara ögonblick du fångat. Ljudet av koltrastens kackel får det alltid att kvittra i min mage av igenkänning och lycka. Tycker om att det först ser ut som en stillbild men så rör sig någonting svagt svagt i vinden. Allt glitter i motljuskristallerna och pricken över i var din kameraåkning precis i slutet som lyckades fånga flykten av en fågel!

  Gilla

 3. Åh, jag blev så berörd av den här filmen. Musiken och de vackra motiven, fotografierna och den envisa hackspetten. Så underbart ljuvligt att titta på och välkomponerat. Frosten är jag så svag för. Tack för en väldigt fin stund denna söndag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s